بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

دستور آماده باش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد که همچنان در وضع آماده باش باقی بمانند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که گانتز به ارتش این رژیم دستور داده تا همچنان در وضع آماده باش باقی بمانند.

 

این دستور در حالی صادر می‌شود که طی دو شب گذشته، گروه‌های مقاومت در واکنش به تجاوز صهیونیست‌ها به فلسطینیان در قدس اشغالی، اقدام به شلیک راکت به سوی شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه کرده‌اند.

 

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اضافه کرد که گانتز مدعی شده است: «اسرائیل هر کار ضروری برای دفاع از شهروندان خود از تمامی تهاجم‌ها انجام خواهد داد».

 

«آویو کوچاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز امروز به ارتش این رژیم دستور داده که برای سناریوهای مختلفی درباره غزه آماده باشد.

 

یک افسر بلندپایه ارتش رژیم صهیونیستی نیز امروز بدون ذکر نام خود به یک روزنامه عبری‌زبان گفت که جنبش حماس دقت راکت‌های خود را افزایش داده است.

 

او به روزنامه یدیعوت آحارانوت گفت که این مسأله در حملات راکتی روزهای گذشته از منطقه غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین مشهود بود. با این حال او مدعی شد که طبق بررسی‌های ارتش رژیم اسرائیل، حماس هنوز با تغییر موازنه قوا به نفع خود فاصله دارد.

 

به گفته این مقام نظامی صهیونیستی، ارتش این رژیم تلاش دارد موشک‌ها و راکت‌های حماس را نابود کند و در مقابل نیز تلاش نیروهای مقاومت در غزه برای توسعه راکت‌هایشان ادامه دارد.

 

به ادعای وی از 40 راکت شلیک شده در دو روز گذشته، 9 فروند به سمت مناطق صهیونیست‌نشین و شهرک‌ها حرکت کرده‌اند و از این تعداد گنبد آهنین توانسته هفت فروند را هدف قرار دهد و دو راکت نیز به ساختمان‌های شهرک‌های صهیونیست‌نشین اصابت کرده و موجب وارد آمدن خسارت شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار